Gör som alla andra

Följer strömmen och skaffar en blogg.

Det är helt sjukt hur svårt det är att hitta något bra namn till bloggen. Alla är ju upptagna. Men det allra störigaste är när man söker på det bloggnamn man vill ha, och sen står det att bloggen är flyttad eller avslutad. YES! tänker man då. Det är ledigt! Men när man sedan vill använda det bloggnamnet så får man upp den alltid lika irriterande texten "denna domän är upptagen". Fuck you blogg.se.

Och nej, orkar inte sitta i photoshop i några timmar för att fixa en bättre design. Det här får duga. De enda som troligen kommer läsa den här bloggen är väl (ve och fasa) familj och klasskamrater och annat uttråkat folk på facebook. När jag väl lägger ut länken på facebook vill säga, och det kan väl ta ett tag. Och grejen är, jag bloggar för mig själv och ingen annan.

Och förhoppningsvis så kommer ni inte läsa en massa "var på stan med X och sen fikade vi, myyyyys <3" för sånt är bara jobbigt att läsa. Ingen bryr sig om man tog en fika, om man har köpt en ny tröja eller om man har tappat bort sin favoritstrumpa. Fast troligtvis så kommer ni läsa lite sånt här ändå. När man inte har något att skriva om liksom. Tyvärr.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0