IKEA

Idag var mamma och jag inne i stan, jag simmade 1 km (satan vad tråkigt det är, det är skönt de första fem längderna men sen... usch) och vi var inne på IKEA och kollade runt lite. Kollade på en massa möbler till det nya rummet inne i stan, knappt en månad nu tills jag får tillträde till det! LÄNGTAR.

Jag testade lite sängar, kollade på förvaring, skrivbordsstolar, lampor och lite fler random grejer. Tänkte att rummet typ skulle vara lite lila/blått, får se vad jag känner för!

tjugofjärde

ÄR GALET TRÖTT. Vaknade vid ett, gick ut med Millie, åt frukost framför tv:n med två avsnitt av Bones, halvsov nästan och nu sitter jag här. Får väl ut och röra på mig mot kvällen, annars ska jag inte göra så mycket... Längtar till onsdag typ, nytt avsnitt av både Pretty Little Liars och White Collar! Kärlek på dem.

worth it

Äsch, nu får jag ta mig fan sluta slappa och ge mig ut i skogen och röra på mig lite, haha. Var ute och gick 2 km med hunden i morse (hurtigt, hurtigt!) och ska nu försöka springa (och gå... haha, har världens absolut sämsta kondition, det är nästan pinsamt) 4 km. Ska nog försöka springa så mycket som möjligt för det finns något i skogen som jag hatar - FÄSTINGAR. Herregud vad många jag har sett på mig de senaste dagar, men ingen har hunnit bita fast än... Äckelinsekter. Hatar dem. Har inte lyckats gå ut och gå någon gång utan att upptäcka att minst en fästing kryper omkring... får rysningar bara av att tänka på det.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, mest glott på Criminal Minds, Matthew Gray Gubler i mitt hjärta alltså! Så nördigt snygg, älskar hans röst också, hehehe. Men aja, nog om detta, dags att byta om till träningskläder...


you've got so far to go

Hemma från Öland sen i tisdags, och vi har börjat fixa flytten! Snackat med VD:n och så vidare, så det är mycket troligt att flytten in till stan faktiskt blir av, kommer bli så kul att slippa bussarna och allt. En gång slutade jag innan 10 pga nationellt prov, kom inte hem förrän tre... Det säger ju allt.

Kan ju annars säga att jag har, sen jag kom hem, lagt om mina vanor helt. Vilket betyder nyttig mat, inget godis, ingen läsk (!!!!!!) och motion typ. Har precis varit hurtig och gått 2 km med hunden, haha.

Ha det bra!

matt bomer

ALLTSÅ HERREGUD, FINNS DET NÅGON SNYGGARE!?!?!??!?!?! SKULLE INTE TRO DET VA. Det är faktiskt mycket troligt att Matt Bomer är det snyggaste som någonsin visats på min datorskärm. Allvarligt. Titta på honom bara, killen är perfekt!
freakMina ögon ser väl hyfsade ut på bild? Väl? VARFÖR SER DE INTE UT SÅ I VERKLIGHETEN? Uschsuckblähejdå.

bad behaviour

Är äntligen inne på min sista jobbvecka! Idag var det galet dåligt väder, så det var i princip inget folk alls vid poolen idag. Chillade inne i kiosken med en cola light och iPhonen, roade mig med att spela spel och lyssna på podcasts. Älskar Nobody's listening, underbar podcast.

Sitter just nu och tittar på serien White Collar, galet bra serie! Huvudskådisen Matt Bromer är galet snygg, och Neil Caffrey är verkligen en grym karaktär. Ska även titta på det nya avsnittet av True Blood också, ha en bra måndag!

Btw, älskar att ta bilder med iphonen, något måste man ju roa sig med.


RSS 2.0