bring me back to life

ÄNTLIGEN kan jag använda min iPhone! ÄR SÅ LYCKLIG, jag behöver inte använda den gamla sopiga mobilen längre. Den hade ju trillat i golvet/kastad i väggen (rena olyckor, siktade på sängen varje gång)/fått hårspray i sig ett antal gånger, så den var inte vad den en gång var.

Idag har jag varit och jobbat vid poolen, börjar alltid vid ett och slutar vid fem. Det var nästan varmare idag än vad det var igår, och den mesta tiden satt jag och solade och ibland kom det några och ville köpa något. Drack cola light (det finns ingen zero där, katastrof!) och åt en glass.

Sitter just nu och fixar appar till iPhonen, nu behöver jag inte ha tråkigt på jobbet längre, så skööööönt! Kärlek på det!

17 år!

IDAG FYLLER JAG ÅR!

17 år, äntligen. Fick en iPhone 4, yessss! Hejdå idiothtchero!

Jobbade idag också, satan vad varmt det var idag. Ville bara slänga mig i poolen, den såg så sjukt svalkande ut. Det var mycket mer folk än förra veckan, så det var ju bra i alla fall. När jag inte stod i kiosken och sålde glass så satt jag utanför och blev solbränd, härligt. Det blir att jobba imorgon också, förhoppningsvis är det lika bra väder då också.

Imorgon kommer jag också få använda min nya iPhone (älskar den redan) på riktigt, måste fixa ett micro-simkort till den först. Vad i helvete Apple? Så imorgon är jag utan mobil, men det får väl gå ändå. Och förresten, hade precis lärt mig skriva <3 på min HTC, hittade inte <-tecknet förut... hittade det för två dagar sen, precis innan jag ska få en ny, himla smart där!

Sitter just nu och kollar på Numb3rs, är precis färdig med säsong 1. Inte för att jag fattar så mycket om matten han snackar om, men det är intressant, det är det faktiskt.

tjugotredje juni

Hehe, något gick fel?


Första veckan på jobbet avklarat. Måste säga att ungarna är galet söta. Det är typ samma ungar varje dag, eftersom det är simskola där. Igår var det två småkillar där och köpte godis. Idag kom dom igen och ställde sig framför kiosken och väntade på sin pappa.
"Du var här igår också va?" frågade den ena ungen.
"Aa, det var jag." svarade jag.
"Kommer du ihåg vad vi tog igår?" frågade han sedan med ett gigantiskt leende.
"Haha, nej, inte riktigt." svarade jag då. Så gaaaalet gulliga! Dog lite.

En annan liten kille kom och skulle köpa glass. Han kollade på den affischen med alla glassar som var på utsidan, jag kunde alltså inte se den. Jag hade en egen liten affisch med alla glassar precis innanför, fasttejpad på disken.
"Jag vill köpa en glass." sa han efter ett tag.
"Vilken då?"
"Den där."
svarade han och pekade på den affischen jag inte kunde se. Log redan då, sötare unge kan man inte hitta alltså, han var så blyg och snäll.
"Vad heter den?" frågade jag då. Då lutade han sig lite in och pekade på en glass på min affisch.
"Den."
"En sandwich?"
Fattar verkligen inte varför sandwich är så sjukt populär bland ungarna, den ser ju inte ens god ut.
"Aa." svarade han då, och jag gick och hämtade glassen och tog betalt, fick ett blygt tack innan han gick iväg. Så söt!

Förutom det har det inte hänt så mycket. Sitter mest och läser. Igår kom det en snygg kille dit. Han skulle lasta av något med en lastbil, men han var galet snygg! Satt nästan och dreglade... okej, inte riktigt, men han var galet snygg alltså. Vältränade armar i t-shirt, solbränd, blond, snyggt ansikte, vältränad... dog lite.

klagat sedan kvart över tio

Måste säga att det är galet tråkigt att jobba. Jag jobbar som sagt vid en pool, sitter i kiosken. Just nu är det inte så mycket folk där, på grund av vädret då, så det är inte mycket jag gör... Igår slappade jag mest i fyra timmar, idag spelade jag lite kort med några andra och läste en bok. Kul.

Hörde också en konversation mellan pappa och hans två barn, de var på väg hem.
"Kan inte vi köpa nåt i kiosken?" sa sonen och tittade menande mot kiosken.
"Såklart vi ska stanna vid kiosken!" sa pappan... och sedan gick han därifrån. Han köpte aldrig något i kiosken. Okej?

lemonad

Börjar jobba imorgon. Kul. Verkligen. Det bästa är ju att jag, som sagt, börjar vid ett, vilket fortfarande betyder sovmorgon. Läste precis också att jag inte behöver jobba på midsommarafton. "Du som får en praktikplats i första perioden behöver inte praktisera på midsommarafton. Du kommer ändå få full ersättning för den dagen." FUCK YEAH säger jag bara! Hade inte märkt det förrän nu.

Förresten, jag har varit beroende av cola zero (alla som känner mig kan intyga att ja, det var jag faktiskt). Men hör och häpna; jag dricker inte lika mycket cola zero längre! Varför inte? Jo, först började jag dricka Vitamin Water som snabbt blev min favorit. Först var det drakfrukt, men snart upptäckte jag att smaken lemonad var galet mycket godare!

Men VW kostar ungefär 23 kr per flaska och säljs inte i alla affärer heller. Inte en chans att dom går att hitta där jag bor liksom. Så jag kollade upp det på internet och bestämde mig för att göra hemmagjord lemonad (visst, mycket socker, men palla bry sig). Så med hjälp av citroner, lime, socker och vatten är mitt nya beroende nu lemonad! Har en flaska bredvid mig just nu. Det är så galet gott!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på House. Det är mitt andra beroende. Är på säsong 3 nu.


i feel like dancing tonight

SOMMARLOV!

Äntligen! Efter skolavslutningen samlades större delen av klassen på Ben&Jerrys, de flesta åt glass men jag tog en sjukt god milkshake istället. Glass är inte riktigt min grej. Sedan var vid Larmtorget för att kolla på när treorna sprang ut, jag vill också ta studenten! Och ha en sådan fin studentmössa, älskar dem. Två år, sen har jag min egen!

Efter det åt större delen av klassen på Thai Silk (nudlarna är så galet goda) innan jag stack hem, en bra dag kort sagt. Äntligen sommarlov! Kan knappt fatta det. Inga prov, jobbiga skoldagar, tidiga morgonar, bara chilla! Förutom de tre veckorna jag jobbar, men jag börjar liksom vid ett. Jobbar till fem. Jobbigt? Njae, skulle inte tro det.


Liten del av klassen!

i bet you're gonna change your mind



Blev en cykeltur istället för springrunda. Borde skriva på labrapporten, men orkar inte. Gör det imorgon. Och vi skulle egentligen börjat vid nio imorgon men börjar en halvtimme tidigare istället, trevligt...

i'm just a teenage dirtbag baby

Vaknade vid kvart över nio, bussen gick 09.53, gick på stan innan skolan började vid 12.15. Slutade 12.20. Nödvändig dag, verkligen... men var och gymmade iaf, köpte även ett linne på bikbok innan skolan. Ikväll blir det väl att ta en liten springtur, känner för det faktiskt. Ha det!


i'm not thinking about you haters

Blev inget tältande idag, det får bli på sommarlovet när det är lite finare väder. Vaknade idag och var superförkyld, trevligt värre. Skippade springturen idag också, men imorgon ska jag nog in till gymmet och sen måste jag till biblioteket. Har precis hittat några böcker av en grym författare som jag måste läsa. Orkar inte vänta till måndag heller.

Började läsa en bok imorse också, eftersom jag inte hade något bättre för mig. The Last Vampire hette den, skriven av Christopher Pike. Läste den på engelska, så vet inte vad den heter på svenska. Men den var sjukt dålig! Det var nog länge sen jag läste en så sjukt tråkig bok.

Huvudkaraktären är galet tråkig och ska hela tiden tjata om hur perfekt hon är, hon träffar sedan en kille som liknar hennes make i hennes liv innan hon blev vampyr. Hon blir kär i honom, och sedan älskar de tydligen varandra... jag tror dom kände varandra i max två dagar. Sedan är den också skriven på ett så sjukt tråkigt sätt. Författaren skriver bra och så, men dialogerna... jag dog lite varje gång karaktärerna snackade. Han skrev aldrig ihop ord, läste den som sagt på engelska. Han skrev alltid "I am", "you are", "cannot", "will not" och aldrig "I'm", "you're", "can't" och så vidare. Jag kan köpa att huvudkaraktären (som är typ 5000 år) snackar så, men tonåringar i nutid? Skulle inte tro det. Boken fick bara en... stel känsla på grund av detta. Och som sagt, huvudkaraktären var för perfekt. Hemsk bok. Har tvåan i serien också, får se om jag orkar ta mig igenom den...

vi är förlorare

Bara tre dagar kvar av skolan, avslutningen inräknad, ska bli riktigt skönt! Imorgon blir det att dra till stranden och sedan tälta med kompisarna, och ja, jag vet att alla säger att det kommer bli regn. Men vadå, regn är ju bara mysigt? Kommer bli kul i alla fall.

Var och gymmade idag efter skolan också, det är faktiskt galet skönt att träna. Man känner sig så mycket hälsosammare. Nu har jag även ett mål med träningen. Förut var det mer "om jag tränar blir jag smalare, snyggare" och liknande. Men nu har jag ett riktigt mål, ett mål som inte har med utseendet att göra. Och jag blir sjukt motiverad av just det här målet också! Ibland kanske jag känner att jag inte vill eller orkar gymma, men då är det bara att tänka på det här, så är motivationen på topp igen. Härligt!

Ska väl kanske spendera den här fredagskvällen med att försöka skriva en labrapport, det sista jag gör det här läsåret, ha det!

fysik

Har precis skrivit ett fysikprov, det gick väl sådär... Äsch, det är bara sluta tänka på det och titta framåt sommarlov! Det här var i princip det sista vi gjorde det här läsåret (förutom en labrapport, men den behöver inte vara inne förrän efter sommarlovet). Nu ska vi snart åka till Öland med klassen och kolla på kryp, trevligt.

don't wanna go home

Fysik. Det är typ det enda min hjärna fokuser på just nu. Försöker fatta skiten tills imorgon då vi har prov. Kladdar sönder fysikhäftet med olika beräkningar, och det är knappt så att jag fattar själv vad jag skriver. Men det här är ju det sista vi gör det här läsåret, nya anteckningsblock till nästa termin! Ska bli riktigt skönt att få bort det här provet. Har precis gått igenom energikapitlet och fattar det mesta, nu ska jag bara gå igenom tryck också.
Skolan idag var väl... helt okej. Hade betygssnack på svenskan, gick som väntat, och sedan körde vi hänga gubbe medan vi väntade och gjorde... ingenting. Sen slutade jag, så efter lunchen gymmade jag lite och höll på att dö av värmeslag.

Nej, nu ska jag fortsätta med fysiken och sedan äta sallad, ha det bra!

uppsnärjd i det blå

Har precis blivit färdig med kemin, underbart! Nu är det bara ett fysikprov kvar, sen är jag helt färdig för det här läsåret. Det känns grymt skönt. Men plugga till provet ska jag göra imorgon, kommer hem hyfsat tidigt ändå.

Dagen spenderades som sagt på gymmet och i stan med fina Amanda. Vi åt Subway och glass i parken och hade det allmänt trevligt. På gymmet sprang jag mest på löpbandet. Fick väl ihop 8 km på någon halvtimme, kändes skönt.

Snart ska jag duscha och sedan kolla på film, Sniper Reloaded och The Rite, får väl se om de är något att ha.

Ännu en bild från helgen. Kanske ska nämna att dessa saker (ja, ett racket och en McDonalds-bricka) var de saker vi egentligen hade tänkt ha som paddlar. Innan vi hittade brädorna då.

nu kan du få mig så lätt



Drar mig snart in till stan för att gymma, hämta fysikböckerna och förhoppningsvis träffa fina Amanda! Vaknade redan vid tio idag, helt av mig själv, utan väckarklockan eller något. Herregud, det måste vara rekord. Ändå somnade jag inte förrän typ fyra.

Ska förhoppningsvis övningsköra ut till bussen, och förutom att jag kör aningen för fort så går det faktiskt riktigt bra. Nej, nu måste jag tigga lite pengar från pappsen och sen dra ut, ha det!

flyg du lilla fjäril

Bjuder på en bild från Göteborg, klockan var ungefär elva och vi precis hade kommit tillbaka till rummet och det spöregnade ute. Håret ser miffat ut, sminket hade runnit ut för länge sedan och mina kläder var fortfarande blöta dagen efter, kärlek på det!


Klockan är 02.05. Vissa säger att spöktimmen egentligen inte börjar vid midnatt, utan att den egentligen är mellan 02 och 03. En liten parantes bara.

Just nu vill jag inte vara här. Eller jo, såklart jag vill. Men ändå inte. Inte i Kalmar. Lilla Kalmar där allt stänger vid sju. Visst, det är fint nu på sommaren, Kalmar är en grym sommarstad. Men om det är något ställe jag verkligen skulle vilja vara på just nu så skulle jag säga Göteborg eller USA, hur klyschigt det än låter. Lund skulle också passa. Alla säger att skånska är galet fult, men är jag den enda som tycker att det är grymt fint? Älskar skånskan.

Innan gymnasiet, i högstadiet, så längtade man bara tills nian skulle ta slut. Man skulle få en helt ny början i gymnasiet, man skulle växa upp, man kunde satsa på de äldre killarna som verkade vara så långt borta innan (ni fattar vad jag menar, haha) och man var inte liten längre. Nu har jag exakt samma känslor. Visst, gymnasiet är nice, trots att jag går NV (och för att vara NV är det läskigt slappt). Men jag vill till tiden efter gymnasiet. Den tiden då man är myndig. Man kan plugga i vilken stad man vill. Ha egen lägenhet. Börja sitt liv på riktigt.

Så ja, jag har drömmar. Göteborg är en dröm. Om inte Göteborg så funkar Lund också. Men egentligen vill jag nog helst till USA. Chicago för att vara mer exakt. Det verkar vara en härlig stad, trots att jag aldrig varit där. Men jag vill dit. Någon gång ska jag dit. Kanske för att plugga, kanske som au-pair, i värsta fall bara besöka den. Men dit ska jag.

Kalmar är litet, det är det, men ibland kan livet kännas rätt fint trots allt. Speciellt nu när sommaren är här. Livet känns så mycket enklare när solen skiner och sommarlovet snart är här. Lite mer än en vecka kvar nu. Sommarlovet ska spenderas här och lite på Öland, ska sommarjobba tre veckor också. Vid en pool. Fyra timmar per dag. Fem dagar i veckan. Jobbigt? Skulle inte tro det. Och jag fyller sjutton också! Ska sola, umgås med vänner, ragga killar (haha), bara njuta av livet. Släppa plugget. Släppa allt det jobbiga. Bara leva.

man måste dö några gånger innan man kan leva

Grillade i helgen tillsammans några fina vänner. Jag och en av dem åkte ner till sommarstugan först, och köpte med oss engångsgrill och kött på vägen dit. Jag övningskörde hela vägen ner dit, var väl kanske två mil eller något, det gick faktiskt bra!

Jag och kompisen bestämde oss för att dela på en stor jäkla köttskiva. Det var inte förrän köttskivan hade legat på grillen i ungefär tjugo minuter som vi insåg att den tjocka köttskivan egentligen var fyra stycken skivor, de låg alltså två och två och vi hade inte delat på dem... himla smart! Gott var det i alla fall.

Efter grillningen begav vi oss ut på havet med några brädor och en kanot, galna människor alltså. Nästa helg blir det antagligen grillning igen om alla kan, och då plus typ två personer, vem vet vad som händer då? Ska kanske nämna att ingen alkohol var inblandad, vilket man kanske kan tro, haha.

Skönt med en extra ledig dag i alla fall. Imorgon har jag inga lektioner, så jag är ledig! Grymt. Ska nog in till stan ändå på eftermiddagen, ska gymma och hämta mina fysikböcker. Smart som jag är så glömde jag dem i skolan i onsdags och vi har prov på torsdag... Glömde även kemin som ska vara inne imorgon, men den är redan halvfärdig och resten går snabbt att skriva ihop. Ibland är mitt minne sjukt dåligt, får vara glad att jag i alla fall är läskigt bra på att komma ihåg ansikten, namn och siffor... Vad det nu ska vara bra för.

Lite bilder från helgen kommer också, rätt härlig helg faktiskt. Lite röd har man väl blivit! Inte mycket, men ändå... Och det svider faktiskt. Lite.







Vandrade även omkring lite senare på kvällen, såg en äckelpäckel, död orm och hade det allmänt nice!


grillning



Drar snart och grillar med några av de bästa, kärlek på det! Vi ska grilla nere på stranden, kanske bada lite om det är varmt, och sedan sova i min kompis sommarstuga. Kanske till och med blir lite solbränd om jag har tur, känns om att det behövs.

Nej, nu blir det att fixa mig innan jag drar till stranden, ha det!

Kärlek



Kärlek. För att vara ärlig så har jag aldrig upplevt det. Inte på riktigt. Ja, som ni nog redan har insett kommer det här bli ett klagoinlägg, men jag är på dåligt humör idag. Om ni inte vill läsa det så finns det ett litet kryss högst upp i högra hörnet.

För någon vecka sedan så väntade jag på bussen. Jag var vid stationen, och klockan var kanske halv nio på kvällen. Mittemot där jag satt och väntade, på andra sidan vägen, är det en backe, eller hur man nu ska beskriva det. Uppe på backen finns det parkbänkar och sånt. Jag såg två stycken personer som var på väg upp för backen, en kille och en tjej. Snart började de springa uppför backen, tävlade mot varandra. Sedan satt de sig på bänken tätt intill varandra, och jag dog lite inombords. Det var så galet gulligt! Sedan skulle de gå nerför den här backen då, en genväg man kan ta för att fortare komma till stationen. Istället för att följa stigen så går man rakt nerför backen. Först gick killen ner. Efter honom kom tjejen, och när han var nere så vände han sig om mot tjejen. Tjejen ökade takten och när hon var tillräckligt nära så hoppade hon rakt in i killens armar. Jag dog då, det var ju så sjukt gulligt!

Jag vill också ha någon. Någon som älskar mig för den jag är. Någon som jag kan säga "jag älskar dig" till och verkligen mena det. Någon som finns där för mig. Någon som jag kan tänka på när jag känner mig deppig. Någon som får mig att känna fjärilar i magen. Någon som får omvärlden att bli suddig när han är nära.

Men Han med stort H finns ju där ute någonstans. Någonstans. Och han kommer väl så småningom. Det är bara att vänta. Men samtidigt så dyker de här idiotiska tankarna upp i bakhuvudet, de tankar som alla tjejer har: "Tror du verkligen att någon kille kommer att gilla dig? Dig? Ärligt, tror du det? Du som är så ful."

Men ja, ibland tittar killar på mig i stan. "Flirtade" med en kille för en vecka sedan. Får blickar. Så jag kan väl inte vara så ful? Visst, jag hatar mina ben, mina armar, mitt ansikte, mitt hår, min näsa, min mun; det mesta. Men de flesta tjejer tycker nog att de är fula. Äckliga. Trots att det inte är sant. Så jag får jobba på självförtroendet. Trycka undan de där tankarna. Leva mitt liv.

För någon gång så kommer han. Frågan är bara; när?

now everybody put your hands in the air



Haha, så jäkla fuuuul, jag vet!

Tog en sväng till stan och gymmade ett tag, ikväll blir det grillning! Trevligt. Vädret är ju sjukt underbart också, får snart gå ut och läsa en bok, snart färdig med den jäkeln.

Imorgon blir det grillning på stranden med några kompisar. Det var väl det. Älskar vädret, men är lite trött på den här staden och hålan jag bor i. Visst, Kalmar är en vacker sommarstad, men det är ju så liiiitet! Aja, hejdå. Ha det. Typ.

.

om himlen finns är jag förlorad

RSS 2.0