mjau

Som sagt, vår katt har fått två stycken kattungar, två tjejer, och dom är i mitt rum hela tiden, just för att jag kan hålla bäst koll på dom blabla och så vidare. Har döpt dom idag också! Namnen kommer troligen inte godkännas av resten av familjer, men sak samma. Cherry och Sakura (smeknamn Saki, typ) ska dom heta, det är engelska och japanska och båda betyder samma sak. Fyndigt!

I alla fall, kattmamman är ju också på mitt rum. Och jag hatar att ha dörren öppen på dagarna (och jag kan inte ha den stängd på nätterna), så katten får säga till när hon vill ut och in. Jag hör ju när hon står utanför dörren och jamar. Men i alla fall. Hon är så sjukt jobbig. Hon vill ut och in heeela tiden! Blir galen.

Håller på att kolla på en serie just nu, galet bra är den, och kan inte göra så mycket mer för förkylningen blir bara värre och värre (under påsklovet dessutom, fml). Händelseförloppet (katten gick ut fem minuter tidigare) går till ungefär såhär:

Åhhh shiiittttt vad bra, äntligen börjar det spännande! Har preciiis kommit ut från det tråkiga partiet, let the action begin! mjau. Äsch, katten får vänta, jag är upptagen! mjau. Nu kommer det spännande, tjoho! mjau. Det är det här jag längtat efter- mjau. MEN FÖR HELVETE KATTJÄVEL!

Går och släpper in katten. Ungefär tio minuter senare vill katten ut igen.

Sjukt jobbigt.


hej?

Hej, jag är sjuk, match 7 mellan äckel-Vancouver och Chicago börjar inte förrän om snart sex timmar, jag har tråkigt, HEJDÅ.

when you move like a jellyfish, rhythm is nothing

SJUK. fml.

if only that someone was me

Inatt drömde jag att jag hade en stalker. Och då menar jag inte en facebook-stalker eller något, utan en tvättäkta, creepy stalker. Seriöst, var fan livrädd. Och sen så dödade någon honom med en yxa (wtf liksom) när han smög omkring i vårt hus, men han återuppstod sedan. Sjukt läskigt. Tog ett tag när jag vaknade att inse att det bara var en mardröm, haha.

Men torsdagen/fredagen var sjuuukt trevliga! På torsdagen chillade vi lite i skolan, först låg vi på en spikmatta på fysiken och sedan så mikroskopierade vi på biologin. Sedan hade jag utvecklingssamtal (gick som väntat) innan det blev dags för innebandy mellan CIS och JB. JB hade ledningen ett tag med 4-1, men när det var typ någon minut kvar stod det 6-6. Och vilka gjorde mål i förlängninen? Jo, CIS! Fatta vad ägda stackars Bauer blev, dom har förlorat både rugbyn och innebandyn nu, HAHA!

Sedan gick fina Amanda och jag runt på stan lite och shoppade innan vi åt på Thai Silk (kärlek på deras nudlar, mums) innan vi började fixa oss i hennes lägenhet. Runt kvart över tio begav vi oss ut på stan, mycket trevligt. Musiken sög dock, men det gick ändå. Somnade väl runt tre eller något, innan vi vaknade som två zombies vid tolv på fredagen. Sen dess har jag inte gjort ett skit faktiskt, chillar just nu runt i pyjamasen och försöker få tag i en idiotkompis som inte svarar på sms. Ha det!

all i want is you

If you were the wood, I'd be the fire
If you were the love, I'd be the desire
If you were a castle, I'd be your moat
And if you were an ocean, I'd learn to float

Take me by the hand and stand by my side
All I want is you, will you stay with me?
Hold me in your arms and sway me like the sea


my halo is broken and now I'm all that's left

I hate to disappoint but it's the way things went.

.


Hej. Vill sova. Vill skolka resten av veckan, det hade varit så skönt. Orkar inte med skolan. Men så funkar det ju tyvärr inte. Det blir att släpa sig till skolan imorgon för veckans egentligen enda riktiga dag. På onsdag är jag ledig, på torsdag är det halvdag för att på eftermiddagen är det innebandy mellan CIS och JB och på fredag är jag ledig. Nästa vecka är det påsklov.

Tack gode gud för det.

På torsdag är det dessutom fest, så jag har väl någonting att se fram emot. Fast efter idag så känns det... nja, tufft bara. Visst, vädret är bra. Helt galet vad varmt det är. Skulle ha öppnat fönstret om det inte vore för de äckliga insekterna som tyvärr börjar komma fram när det blir vår.

Orkar inte med dagen imorgon. Hejdå.



until the day I die

Gårdagen spenderades på Öland. Jag hatar att köra över Ölandsbron på kvällarna. För ca 30 år sedan så var det ju en båt som körde in i en bro någonstans i Sverige (kommer verkligen inte ihåg vad bron hette, orkar inte kolla upp det, klockan är liksom tjugo i tolv). I alla fall, den som berättade det för mig (pappa?) gjorde det smarta valet att berätta det när jag var tio. Så sen dess har jag varit rädd för att köra över Ölandsbron på nätterna.

Pappa berättade (nu när jag har blivit äldre har jag också läst om det) hur bilarna körde över kanten och ner i vattnet. Ingen i de bilarna som körde ut över kanten överlevde. Det var en man som tyckte det var konstigt hur billjusen bara försvann i mörkret, så han stannade. Tur var det; hade han inte gjort det hade även han dött. Han började varna de bilar som kom bakom. Men tänk vilket öde.

Se det framför dig; du är på väg hem från en fest eller liknande och du kör uttråkat på bron med radion på. Allt är helt normalt, och du kan inte bärga dig till du kommer hem till din säng. Och sen plötsligt så är du inte på bron längre. Bilen faller ner, närmre och närmre vattenytan. Billysena speglas i vattenytan, och sedan så blir allt svart.

Bilarna krossades när de slog emot vattenytan. Så sjukt läskigt. Vilket hemskt sätt att dö på. Så nu när vi kör på Ölandsbron så håller jag alltid koll på bilarna framför. Ifall att liksom. Löjligt kanske, men vem vet vad som kan hända? En dag kanske den där bilen framför försvinner ner i mörkret. Troligen inte, men vem vet?

Men om man kör ner i vattnet, utan att man tappar medvetandet när man slår i vattenytan, så är det faktiskt inte kört. Och även fast man inte lyckas få ner rutan så är det faktiskt inte heller kört. De flesta tror jag tänker att det är ett så högt tryck att man kan få upp dörren, eller hur? De får panik, och ja, dör. Men det går faktiskt att överleva. Det är rätt simpelt när man tänker efter. Bilen vattenfylls ju hela tiden. När hela bilen är vattenfylld så är trycket innuti bilen lika stort som i vattnet utanför, och dörrarna går då att öppna. Så, vad ville jag komma med det här? Grips inte av panik bara, så kan man komma ur dom flesta situationer.

Jag tycker bara det här är så sjukt läskigt, och även fast många säger att drunkning är ett av de... behagligaste sätt att dö på så skulle jag verkligen inte vilja drunkna.


.

hatar känslan av att känna mig oönskad.

you act like you don't know me

Mamma har köpt en ny mobil idag:
"Om jag sätter in sim-kortet, följer låtarna med då?"

... behöver jag säga mer?

you know my motivation, given my reputation

MIN DATOR ÄR TILLBAKA!!!!!!!

Fan vilken total lycka! Har känt mig så grymt handikappad utan den, och nu har jag insett hur fantastiskt bra den faktiskt är, love på den liksom. Fast tyvärr så var hela datorn ominstallerad så alla bilder, alla filmer, alla serier, alla program och all musik är borta... bara att börja om.

Och slutspelet har ju börjat, årets höjdpunkt. Inatt klockan fyra så spelar Hawks sin andra slutspelsmatch mot äckliga Vancouver, den här får dem fan ta och vinna.

Skolan idag var helt okej, hoppade över japanskan på morgonen för jag mådde egentligen inte alls bra. Skulle ha varit hemma hela dagen om det inte hade varit för att vi hade en redovisning på engelskan, känns ju lite dumt att missa den.

Har jag nämnt att vi har fått två kattungar? Det har jag säkert, men har man guldfiskminne så har man. Seriöst, det är läskigt dåligt ibland. Det konstiga är att jag är bra på att komma ihåg namn och siffror, men andra saker glömmer jag sjukt fort... Men två kattungar har vi i alla fall, dom är så sjukt söta. Det är två tjejer, men dom har inga namn än. Dom har precis öppnat ögonen, men det enda dom gör är att sova, äta och pipa... men söta är dom i alla fall.

Nu blir det att fixa ner några viktiga program (PHOTOSHOP!!) och sen blir det att tagga inför nattens match!

creatures lie here, looking through the windows

Dagens roligaste:

Jag och en kompis är på väg hem och ska byta buss. Tyvärr så var busshelvetet fullt med högstadieelever, så vi var tvungna att sätta oss allra längst fram, men inte så att vi skyms av busschauffören. När vi nästan är framme vid busshållplatsen så ska jag visa något med handen och gör en vinkande rörelse med handen. Precis då mötte vår buss en gammal busschaufför som körde en annan buss som både jag och min kompis känner. Han vinkade tillbaka på min "vinkning"... Grymt kul!

Eller okej, det låter inte så kul, men det var kul! Lovar!

i'm not quite myself these days

Fan också.

Klockan är nu halv elva och det är söndag kväll. Imorgon, första lektionen, är det retorik. Hade ett tal färdigt och allt, och det var hyfsat bra faktiskt. Men.

Ja, alltid det där äckliga "men".
Men mitt tal är nu borta. Tack äckeldator, älskar dig också. Datorn bestämde sig för att bli överhettad. Ja, ni läste rätt, överhettad. Saknar min riktiga dator. Och sen var dokumentet försvunnet och det var inte sparat. Helvete! Visst, det tar inte så lång tid att skriva ihop det igen, men jag orkar inte. Jag måste duscha och sen vill jag helst se färdigt säsong 3 av Skins, kanske börja på säsong 4, grym serie. Och just det ja, biologin har jag glömt att kolla igenom också.

Och klockan är halv elva. Hej zombie imorgon! Ska dock inte träna imorgon, man ska verkligen inte träna när man är förkyld, kommer ihåg förra gången jag gjorde det... not pretty. Och man får kondition som en gammal gubbe när man är sjuk också.

Men som sagt, det kommer väl lösa sig till slut, som det alltid gör.


if you've got no one to tell them to

Har varit sjuk hela helgen. Och då menar jag verkligen sjuk, det är faktiskt inte ofta som jag är riktigt sjuk, kanske huvudvärk då och då, men nu är jag verkligen galet förkyld. Kunde inte träffa kusinerna igår heller, det får bli nästa helg istället.

Jag skulle ha pluggat den här helgen, men jag har varit så förkyld att jag helt enkelt inte har orkat. Har tittat på två säsonger av Skins UK istället, trots att jag borde skriva ett argumenterande tal tills imorgon, orkar verkligen inte. Ska läsa igenom lite biologi också, har prov imorgon. Men mest av allt vill jag lägga mig och sova... men dags att skriva antar jag. Jag har ju glömt retoriken i skolan också, alla instruktioner och knep och så, men det får gå ändå.

Och tack fina Amanda, du betyder.

var beredda på ett jävla bitchande

När jag vill så kan jag vara ruskigt effektiv. När jag vill då, vilket inte är särskilt ofta. Idag satt jag femton minuter i datasalen innan första lektionen började, och sen på halvtimmesrasten satt jag också i datasalen, sammanlagt fyrtiofem minuter då. Jag hann börja på en powerpoint till engelskan och skrev in min fakta i den. Sedan skrev jag även en inledning och en avslutning till engelskan och till sist så kom jag på att jag var tvungen att skriva om typ en fjärdedel av min debattartikel som skulle vara inlämnad idag. Hann skriva färdig den och skickade in den. Effektiv? Ja! Och eftersom jag var färdig med min del i grupparbetet så kunde jag åka hem tidigare, skönt.

I helgen blir det att träffa min kusin som har varit i Australien i ett år. Har inte sett henne på galet länge alltså. Ska även umgås med en tvättäkta australienare, det ni! Sedan blir det att kolla igenom biologin tills på måndag och skriva ett argumenterande tal till retoriken, trevligt värre.

Men ja. Dags för lite bitchande här då, men det får man faktiskt göra någon gång ibland. Jag blir inte bra på bild. Det går inte. Har tagit kort ur typ alla vinklar, inte en jävel blir bra. Är min näsa verkligen så jäkla stor? Blir ju nästan ledsen. Men ja, tyvärr så är ju Sverige fullt av snygga, smala tjejer, och jag får helt enkelt leva med att jag inte ser lika bra ut som dem och kommer troligen inte att göra det någon gång heller. Kommer troligen inte få någon kille heller, hur patetiskt det än lät; men som sagt, det är något man får leva med! Det är bara att härda ut liksom.

Och nej, jag är inte en av dem tjejerna som sitter och säger att dem är sjukt fula och tjocka när dom i verkligheten inte är det alls. Sådant är bara störande. Liksom, om du är tjock, vad fan är inte jag!? Men som varje tjej har jag också en lista på vad jag hatar om mig själv, både om min personlighet och utseendet. Kanske inte borde rabbla upp den här. Inte för att någon läser, men ändå.

Men ibland önskar jag nästan att jag var den tjejen som kunde kliva in i ett rum och få alla blickar på sig. Och då menar jag inte av folk som sitter och glor på en eftersom man är så ful, utan riktiga blickar. Att man drar åt sig all uppmärksamhet med sin utstrålning och sitt utseende. Men ja, drömma går ju.

Jag hatar mina armar. Mina ben. Min rumpa som är fucking gigantisk. Mina höfter. Min kropp helt enkelt! Till och min mage, som jag förut var lite nöjd med liksom. Den var hyfsat smal i jämförelse med resten. Undrar vad fan som hände liksom. Hatar mina kinder, min näsa, min dåliga jävla syn, mina tänder, mitt hår som är tråkigt och livlöst, mina ögon, min lilla mun, min haka, mitt äckliga ansikte, har jag glömt något? Jag tror inte det.

Okej, nu blev det här ett riktigt klagoinlägg, men jag bryr mig inte. Om ni orkade läsa igenom det, eloge till er! Funderar på att satsa på att bli författare. En random tanke bara. Eller random är den inte, har haft det som dröm väldigt länge nu. Kanske borde satsa på att bli snuskigt rik istället. Hur det nu skulle gå till. Önskar att det var jag som hade kommit på Harry Potter, damn you Rowling liksom. Kanske borde råna en bank. Eller vinna på lotto. 

Jag börjar bli förkyld också, har nyst som en galning sen jag kom hem. Halsen känns hemsk. Allt är bara jobbigt. Livet leker.


saknar

Jag saknar min dator.

Känner mig så handikappad utan den. Sitter på den gamla laptopen som laggar ihop så snart man har igång mer än tre program. Och ni skulle bara höra ljudet när den startas! Låter som en moppemotor eller något, galet. Ogillade min dator förut, men nu när jag inte har den så inser jag hur sjukt bra den faktiskt var. Älskade tangentbordet på den också. Det skulle ta 2-3 veckor att laga den. Hur kan det ta så lång tid? Det har ju inte ens gått en vecka än liksom, men jag dör nog snart.

Finns inte ens word på den här datorn. Får ta och fixa det så att jag kan fixa färdigt biologin tills imorgon. Men nu blir det fysik för hela slanten, kan säga att provet imorgon inte kommer att gå bra. Trigonometrin fattar jag inte alls. Kommer även blanda ihop alla jäkla formler. Aja, dags att dyka ner i fysiken!

svenska

Det är sjuuuukt onödigt för mig att komma hit på onsdagar. I alla fall idag och förra veckan... på dom här båda lektionerna har jag gjort sammanlagt ingenting. Har svenska men sitter på facebook just nu, borde skriva på en debattartikel men orkar inte. Ska åka hem vid ett, jag har ju ingen lektion efter lunch på onsdagar eftersom jag har valt att inte fortsätta läsa franska (hatar franska, suger extremt hårt på det). Så jag slutar runt kvart över elva ungefär, men eftersom KLT suger så går det inga bussar hem innan ett och sen ska jag cykla hem, lovely. Hoppas det inte börjar regna. Nu kommer det säkert göra det bara för det.

Annars ska jag plugga fysik galet mycket när jag kommer hem. Har prov imorgon, kan... inte så mycket. Imorgon blir det lasergame med klassen, längtar! Älskar att spela lasergame.

Hejdå antar jag, har inte så mycket mer intressant att säga. Inte för att det här var så intressant, men ändå.


ingen lektion!

Kunde haft sovmorgon, men nej. Stressade som fan för att inte missa bussen och komma försent som jag gjorde två gånger förra veckan. Men nej. Ingen lektion. Aja, skönt är det i alla fall, nu kan man ju chilla i fyra timmar tills matten börjar.

Hejsveeeejs!

I'm singing in the rain
Just singing in the rain
What a glorious feelin'
I'm happy again
I'm laughing at clouds
So dark up above
I'm singing, singing in the rain

sunday bloody sunday

Söndag idag, vart tar helgerna vägen egentligen? Helt sjukt. Funderar på att cykla ut och köpa lite proviant till den extrema pluggkvällen jag ska ha sen. Kanske en munk, jag äääälskar munkar! Tror jag har blivit lite beroende av dem. Med choklad på, finns det något bättre liksom?

Idag ska jag börja skriva på en debattartikel om miljögifter som jag inte har börjat på än, ojdå. Den ska vara inne på fredag, men det får nog gå ändå. Fysiken ska jag plugga lite på också, eftersom jag inte kan någonting och det är prov på torsdag, underbart. Skulle ha börjat redigera videon till engelskan lite, meeen har fel dator. Men får lista ut något... får väl sno åt mig en bättre dator eller något.

Nu ska jag... cykla. Motion we like! Hejdå.

Döda mig

Min dator har gått sönder. Den är SÖNDER. Jäkla skitdator. Istället sitter jag på en väldigt, väääldigt dålig gammal laptop. Seriöst, har fått starta om den minst tio gånger för att den har laggat ihop. Det är knappt att den orkar öppna mer än tre flikar.

Dagen har väl varit rätt chill i alla fall. Hade japanska och kollade på en debatt på förmiddagen. På japanskan blev vi indelade i familjer (hej jag heter louise och jag är sjuuuuu år) och det var ju väldigt... intressant. På engelskan gjorde jag inte ett skit, lyssnade på en debatt mellan Indien och Indonesien innan jag stack hem. Trevligt trevligt. Annars så... har jag inte så mycket att säga. Ska kolla färdigt på Glee (Sam är så sjuuuuuukt gullig!) och sen går jag nog och lägger mig, känner mig rätt död.

RSS 2.0