tre

Glöm vad jag sa, lyckades faktiskt sova till tre idag! Otroligt skönt, var helt slut igår. Idag blir det bara att ta det lugnt, ska nog försöka se en film eller två ikväll.

Och förresten, Sean Faris är nog min nya favoritskådespelare. Han är grym i Forever Strong och Never Back Down! Älskar filmerna.

orkar inte.

Nu, när jag kom hem, så kände jag hur trött jag egentligen är. Sportlovet har varit skönt, jag har äntligen kunnat sova ut. Men på något konstigt sätt så går det ju lite upp och ner med sömnen nu med. Förut, till exempel på jullovet, kunde jag sova till klockan tre på eftermiddagen. Nu vaknar jag senast tolv, det går verkligen inte att sova mer, trots att jag går och lägger mig på nästan samma tider som på jullovet. Och inatt så gick jag och la mig tre, och så vaknade jag vid sju, sju, av ingen anledning alls. En annan natt under lovet så vaknade jag både klockan fem och klockan sju. Trevligt.

Sen så är det skolan. Under en vanlig vecka så är jag borta i nästan tolv timmar de flesta dagarna. Jag åker lite innan sju på morgonen, sen är det skola och efter det så tränar jag, och då är jag tidigast hemma vid sex. Och när man kommer hem ska man plugga och hinna sitta vid datorn innan man till sist går och lägger sig. Och så går det runt och runt. Och ofta så blir det ju att man går och lägger sig vid tidigast tolv, så då är ju sömnen oregelbunden också. Och om det är någon hockeymatch kan jag ibland få ungefär två timmars sömn. Det blir ju inte bättre av att restiden till skolan är ungefär en timme, och då måste jag byta buss eller få skjuts ut till den bussen.

Jag är trött. Jävligt trött. Ska nog ta och sova nu. Har snott ett duntäcke från mamma, så nu har jag tre täcken för att försöka överleva den äckliga kylan. Är inte sommaren här snart? Och just det; jag köpte kjolen jag har snackat om idag. Nedsatt pris, ohhh yeaah! Hittade lite annat smått och gått, även en mössa för nitton kronor, värsta kapet ju.

Nej, nu är det nog dags för mig att gå i ide.

freeedag

Dags att pallra sig ut till stan för att köpa en födelsedagspresent och den där underbara kjolen. Kanske att jag tar en tur till Subway också? Man kan aldrig få för mycket av Subway, det är ett som är säkert.

Ha en trevlig fredag!

Kyla

Kan inte snöhelvetet försvinna snart? Sitter här i mitt rum och lyssnar på min awesome spotify-lista (enligt mig då) i mjukiskläder samtidigt som jag fryser tårna av mig. Dragkedjan på hoodien är uppdragen så långt det går, luvan är på den också, trots att det ser grymt fult... men det är bara jag här, så vem bryr sig?

Ännu en ointressant lovdag idag då. Tänkte dra in till stan och fixa en födelsedagspresent, köpa den där underbara kjolen jag provade i måndags och träna, men det blev inte riktigt så. Får fixa det imorgon istället, då jag lite senare på dagen ska hem till en klasskompis på födelsedagsfirande.

Förresten, Forever Strong är en grymt bra film. Vet inte hur många gånger jag har sett den nu, och jag fattar verkligen inte hur jag har kunnit missa den...

LYCKA.

Har ett stort jäkla leende på mina läppar nu. Jag vågade, yes, jag vågade! När är sportlovet slut? Kan det inte ta slut nu?

Jag vet. Jag är galen; jag vill att lovet ska ta slut. Men liksom... det går inte att förklara. Jag har en glad känsla i kroppen, och på något sätt så kan jag inte sluta le...

Onsdag?

Är det onsdag idag? Satan vad lovet går fort. Snart är det ju måndag igen. Men det här lovet var verkligen välbehövligt om man säger så. Att gå NV är inte världens lättaste sak. Förra veckan hade vi vårt första Matte B-prov. Det gick ju inte överdrivet bra precis. En biom-uppgift skulle lämnas in, men den blev jag tack och lov färdig med för länge sedan, så den var det bara att skicka in. En analys skulle skrivas i engelskan, men det var också rätt lätt. Hade ett retoriktal på måndagen också, som jag tror faktiskt gick rätt bra.

Har tagit med mig biologiböckerna och kemiboken hem. Kommer jag att öppna dem? Troligen inte. Nu ska jag nog ut och gå med hunden innan det blir alltför mörkt. Att gå igenom en mörk skog, trots att man har en vakthund med sig, är inte det roligaste.

Gör som alla andra

Följer strömmen och skaffar en blogg.

Det är helt sjukt hur svårt det är att hitta något bra namn till bloggen. Alla är ju upptagna. Men det allra störigaste är när man söker på det bloggnamn man vill ha, och sen står det att bloggen är flyttad eller avslutad. YES! tänker man då. Det är ledigt! Men när man sedan vill använda det bloggnamnet så får man upp den alltid lika irriterande texten "denna domän är upptagen". Fuck you blogg.se.

Och nej, orkar inte sitta i photoshop i några timmar för att fixa en bättre design. Det här får duga. De enda som troligen kommer läsa den här bloggen är väl (ve och fasa) familj och klasskamrater och annat uttråkat folk på facebook. När jag väl lägger ut länken på facebook vill säga, och det kan väl ta ett tag. Och grejen är, jag bloggar för mig själv och ingen annan.

Och förhoppningsvis så kommer ni inte läsa en massa "var på stan med X och sen fikade vi, myyyyys <3" för sånt är bara jobbigt att läsa. Ingen bryr sig om man tog en fika, om man har köpt en ny tröja eller om man har tappat bort sin favoritstrumpa. Fast troligtvis så kommer ni läsa lite sånt här ändå. När man inte har något att skriva om liksom. Tyvärr.


RSS 2.0