sommar!

Eheh, mobbad bild.Ljusslingan är inte använd på flera år, och ja, den är även bränd lite där. Den stackars ljusslingan användes flitigt för några år sedan. Det hänger även en tamagotchi (kommer ni ihåg dom?) på spegeln, herregud, använde den när jag var vadå, tio? Fattar inte att den är kvar. Bleka ben där också ja. Mobbat face! Och ja, står på en stol eftersom jag inte kommer upp till spegeln annars. Fina rosetter på väggen också, plus en liten bild från barndomen, haha!

I alla fall. Nu är det sommar!

Helgen spenderades i regniga Göteborg. Jag vet vad ni tänker; regn, snacka om otur! Men det var riktigt härligt faktiskt, köerna på Liseberg var max tre pers liksom. Visst, kön till Balder kanske var lite längre, men om det hade varit solsken hade vi fått vänta i vadå, 30 minuter till varje attraktion? Riktigt härligt faktiskt! Söndagen blev fylld med shopping, och jag måste bara säga att Göteborg är en sjukt underbar stad. Där ska jag bo någon dag!

Måndag idag då. Släpade mig dödstrött upp ur sängen, kom ju inte hem förrän vid elva igår efter en tågresa på fyra timmar. Först retorik, höll ett hyllningstal. Efter det skulle vi till ett dämme på biologin och kolla på djur... typ. Galet äckligt! Kändes som att man blev attackerad av spindlar, getingar, gräshoppor och små andra äckelkryp hela tiden. Fast efter ett tag låg vi bara och solade på en brygga, för det var galet varmt. Kärlek på vädret! Hoppas att det blir lika vackert väder imorgon, då det också är dags för kompletteringsprov i matte b. Har inte pluggat. Ska göra det. Snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0